Αθλητικά

ΑΕΚ: Εκτός Τσιγκρίνσκι, Μιτάι και Γκαρσία με Λαμία

Νέα σοβαρά προβλήματα προέκυψαν στην ΑΕΚ ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της Δευτέρας (11/1) με τη Λαμία, αλλά και της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Νοκ άουτ τέθηκαν στην τελευταία προπόνηση ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, αλλά και ο Μάριος Μιτάι.  Ο Ουκρανός στόπερ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό, ενώ ο Μιτάι ενόχληση στην αριστερή γαστροκνημία, μένοντας εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τη Λαμία.

Εκτός είναι και ο Γκαρσία, παρά το γεγονός ότι προπονήθηκε κανονικά το τελευταίο διήμερο. Ο Χνιντ είναι επίσης εκτός αποστολής και σε διαδικασία αποχώρησης και η ΑΕΚ πηγαίνει στην Λαμία με Νεντελτσεάρου Σβάρνα και τον νεαρό Λάτσι στην άμυνα.

Η αποστολή της ΑΕΚ:

aek

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Προλαβαίνει η Άρσεναλ να χάσει το πρωτάθλημα; Το πρόγραμμα των Λονδρέζων και της Σίτι στην Premier League και το μεταξύ τους ντέρμπι
Προλαβαίνουν οι “κανονιέρηδες” να χάσουν τον τίτλο του πρωταθλητή; Θα τους κάνει την Κυριακή του Πάσχα η Τσέλσι “δώρο”, στο ντέρμπι με την Σίτι;
ΦΩΤΟ Reuters