Αθλητικά

ΑΕΚ – Μπράιτον: Το πέναλτι μέσω VAR για το 1-0 των Άγγλων

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Μπράιτον στην OPAP Arena, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ από πέναλτι της αγγλικής ομάδας.

Στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Σιμάνσκι μάρκαρε τον Πέδρο της Μπράιτον μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ και ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια κλήθηκε από το VAR να δει ξανά τη φάση.

Άλλαξε έτσι την απόφασή του και έδωσε πέναλτι υπέρ των “γλάρων”, οι οποίοι και κατάφεραν με αυτόν τον τρόπο να ανοίξουν το σκορ στην αναμέτρηση, αφού ο Πέδρο ευστόχησε από τα 11 βήματα για το 1-0 της αγγλικής ομάδας στο ματς.

Το πέναλτι για το ΑΕΚ – Μπράιτον 0-1

Η ΑΕΚ βρέθηκε έτσι πίσω να χάνει στο 55′ από την Μπράιτον στην OPAP Arena.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα