Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

ΑΕΚ: “Ντεμπούτο” για Νεντελτσιάρου και γκολ από Χνιντ στο φιλικό με Ιωνικό (pics)

ΑΕΚ: “Ντεμπούτο” για Νεντελτσιάρου και γκολ από Χνιντ στο φιλικό με Ιωνικό (pics)
Intime.gr

Η ΑΕΚ “πήρε” με 2-0 τη φιλική αναμέτρηση που έδωσε στα Σπάτα, κόντρα στον Ιωνικό. Ανεπίσημο ντεμπούτο για Νεντελτσιάρου. Σκόραρε ο Χνιντ – Γκολ και ασίστ ο Λιβάγια. Μια ενόχληση κράτησε… εκτός τον Τσιγκρίνσκι.

Η ΑΕΚ έδωσε φιλική αναμέτρηση με τον Ιωνικό στα Σπάτα, θέλοντας να κρατήσει σε αγωνιστικό ρυθμό τους παίκτες της που δεν έχουν υποχρεώσεις με εθνικές ομάδες, αλλά και βοηθήσει τους νέους παίκτες της να ενσωματωθούν πιο γρήγορα.

Η φιλική νίκη της Ένωσης κόντρα στον Ιωνικό (2-0) συνδυάστηκε με το… ανεπίσημο ντεμπούτο του Ιονούτς Νεντελτσιάρου. Ο Ρουμάνος αμυντικός χρησιμοποιήθηκε σε ολόκληρη την αναμέτρηση.

Σάκχοφ, Κρίστιτσιτς και Ραντόνια αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, παίρνοντας στο 46′ τις θέσεις των Σιμόες, Ανσαριφάρντ και Βασιλαντωνόπουλου.

Σχετικά με τους σκόρερ του αγώνα, ο Χνιντ -με καρφωτή κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Λιβάγια- άνοιξε το σκορ στο 16′, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 72′ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κροάτη επιθετικού.

Ο Μάσιμο Καρέρα δεν είχε στη διάθεσή του τους διεθνείς ποδοσφαιριστές, τους τραυματίες Παουλίνιο, Λάτσι, Γκαρσία, Λόπες, Γαλανόπουλο και Σιμάνσκι, καθώς και τον Τάνκοβιτς που έχει μεταβεί στη Σουηδία.

Να αναφέρουμε ακόμα ότι ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι δεν αγωνίστηκε, καθώς ένιωσε μια ενόχληση στον δεξιό προσαγωγό και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Επίσης, οΧρήστος Αλμπάνης δέχθηκε ένα χτύπημα στη δεξιά ποδοκνημική κατά τη διάρκεια του φιλικού, όμως η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Αύριο η ομάδα θα έχει ρεπό.

AEK (Μάσιμο Καρέρα): Αθανασιάδης, Βασιλαντωνόπουλος (46′ Ραντόνια), Νεντελτσιάρου, Χνιντ, Ινσούα, Σιμόες (46′ Σάκχοφ), Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Λιβάια, Αλμπάνης, Ανσαριφάρντ (46′ Κρίστιτσιτς)

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος (46′ Γκίνης), Μουστάκης, Φαζός, Κύργιας, Αμπούντ-Ομάρ, Κόρμπος, Τιεντσέ, Ρόλε (56′ Γκίνο), Βλαχομήτρος, Ματσούκας (46′ Μπρίτο), Κάστρο

Στιγμές από το σημερινό φιλικό με τον Ιωνικό στα Σπάτα #aekionikos #aekfc #aekfcseason2020_21 #aekfamily #friendlygame

Gepostet von AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ am Samstag, 10. Oktober 2020

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις