Αθλητικά

Αγάπη… διαρκείας! Ο Ολυμπιακός “αγκαλιάζει” τον κόσμο του

Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν, με τις τιμές να έχουν μειωθεί σημαντικά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Σε πολύ δύσκολες εποχές ο Ολυμπιακός δίνει την ευκαιρία στον κόσμο του να μην κόψει μία από τις διασκεδάσεις του, την μπάλα. Περίπου 18.000 διαρκείας που θα τεθούν προς πώληση θα κυμαίνονται από 100 έως 170 ευρώ ευρώ θα υπάρχουν μάλιστα και παιδικά εισιτήρια, με όλα τα προνόμια, που θα κοστίζουν 40 ευρώ!

Η επιστροφή της.. αγάπης της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ προς τους οπαδούς της ομάδας αποδεικνύεται έμπρακτα με την σημαντική μείωση των νέων διαρκείας που φτάνει μέχρι και 50%.

“Θυμάμαι ακόμα ήμουν παιδάκι” το… σύνθημα για την προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας που στοχεύει στο συναίσθημα και παράλληλα “αγκαλιάζει” όλες τις γενιές Ολυμπιακών, όπως τόνισε στην παρουσίαση ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπάς.

Οι “ερυθρόλευκοι” επέλεξαν πάνω στα καρτελάκια των εισιτηρίων να υπάρχει το πρόσωπο ενός από τους 11 πιο αγαπητούς παίκτες που ψήφισε ο κόσμος, ενώ στο παιδικό θα υπάρχει το πρόσωπο της μασκότ του συλλόγου, ο γνωστός Λεόνε.

Η διάθεση τους θα ξεκινήσει την Πέμπτη και η διαφορά με τα προηγούμενα χρόνια είναι πως όλοι μπορούν να πάρουν από την πρώτη μέρα το εισιτήριο τους. Προτεραιότητα έχουν οι παλιοί μόνο για να κρατήσουν την παλιά τους θέση. Στις 20 του μήνα τελειώνει η πρώτη… φάση και στη συνέχεια θα υπάρξει ένα τριήμερο για να αλλάξουν κάποιοι θέσεις, όσοι το επιθυμούν.

Όλοι όσοι θελήσουν να κλείσουν θέση” στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” πρέπει να είναι οικονομικά τακτοποιημένοι ως μέλη της ΠΑΕ. Όποιος δεν είναι θα πρέπει να ανανεώσει ή να πραγματοποιήσει την εγγραφή του, καταβάλλοντας 50 ευρώ, ενώ για τα παιδιά αυτό το ποσό φτάνει τα 10 ευρώ.

Ο κ. Βρέντζος στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε: “Ιστορική χρονιά για το σύλλογο μας, γιορτάζουμε τα 90 χρόνια. Ο Ολυμπιακός ο σημαντικότερος οργανισμός της σύγχρονης ιστορίας στην Ελλάδα. Πρωταθλητές σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, κυπελλούχοι στο ποδόσφαιρο. Ο Ερασιτέχνης υγιείς οικονομικά στηριζόμενος από τους φιλάθλους του και την ΠΑΕ, πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα. Αφουγκραζόμαστε την ελληνική κοινωνία, καταλαβαίνουμε τη δυσκολία και την αβεβαιότητα του φιλάθλου και προχωράμε στη μείωση των τιμών που φτάνει έως και το 50%. Πάνω από 18.000 θέσεις θα είναι διαθέσιμες για όλους τους αγώνες. Παιδικά εισιτήρια στα 40 ευρώ, δηλαδή περίπου 2 ευρώ το παιχνίδι. Δε θέλουμε τους ανθρώπους που έχουν χτυπηθεί από αυτή την κρίση να μην έρχονται στο γήπεδο. Οι τιμές έχουν μειωθεί περίπου 70% με αυτές που ίσχυαν πριν από πέντε χρόνια. Αυτό το κάνουμε από καρδιάς και θέλουμε όλους τους φιλάθλους κοντά μας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα