Αθλητικά

Ανακοίνωσε “Σαρας” ο Ομπράντοβιτς

Την επιστροφή του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον Παναθηναϊκό προανήγγειλε ο τεχνικός των “πρασίνων” κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Μόσχα.

Στην πρωτεύουσα της Ρωσίας οι πρωταθλητές Ευρώπης θα τεθούν αντιμέτωποι με μία εκ των Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και μία εκ των ΤΣΣΚΑ Μόσχας/Ζαλγκίρις, στο τουρνουά “Αλεξάντερ Γκομέλσκι”.
 
«Παίζουμε με ομάδες της Ευρωλίγκα και θα είναι πολύ δύσκολο. Περιμένουμε να δούμε πώς θα αντεπεξέλθουμε και να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας. Από τη Δευτέρα που θα γυρίσουν και οι διεθνείς, θα δούμε τα πλάνα μας», τόνισε αρχικά ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ενώ ερωτηθείς για την μετεγγραφή του Γιασικεβίτσιους απάντησε:
 
“Τον περιμένουμε. Αλλά έχει και αυτός το δικαίωμα να ξεκουραστεί, όπως και οι άλλοι διεθνείς που συμμετείχαν στο Ευρωμπάσκετ. Ναι, με τον Σάρας έχουμε γεμάτο ρόστερ”.
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα