Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ανατροπή με Μέσι! Η τελική του απόφαση

Ανατροπή με Μέσι! Η τελική του απόφαση

Ανατροπή σκηνικού στην υπόθεση παραμονής του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αργεντινής, ο Λιονέλ Μέσι έχει αλλάξει τις σκέψεις του,  σχετικά με το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα μετά τη χθεσινή συνάντηση του προέδρου, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου και του πατέρα του, Χόρχε.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Μαρτίν Αρέβαλο, ο οποίος είχε αποκαλύψει την εξέλιξη με το περίφημο φαξ του 33χρονου, οι πιθανότητες παραμονής του Μέσι στην Μπαρτσελόνα έχουν αυξηθεί στο 90%!

«Υπάρχουν πλέον 90% πιθανότητες ώστε ο Μέσι να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα. Σήμερα θα πάρει την τελική του απόφαση», ανέφερε ο ρεπόρτερ και συμπλήρωσε:

 «Ο Μέσι σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα μέχρι το 2021 και να φύγει από τη μεγάλη πόρτα στο τέλος του συμβολαίου του. Αυτή την Πέμπτη θα αποφασίσει. Η διοίκηση τον παρακάλεσε να μείνει. Ο Μέσι θα το λύσει το θέμα σύντομα και αυτό το θα το ανακοινώσει».

Το σχετικό ρεπορτάζ επιβεβαίωσε κι ο ξάδερφος του Λιονέλ Μέσι, Μάξι Μπιανκούτσι, που μίλησε στο «Tuttomercato».«Η αίσθησή μου είναι ότι ο αποχαιρετισμός του στην Μπαρτσελόνα, δεν είναι πλέον τόσο ξεκάθαρος. Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να φύγει», τόνισε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις