Αθλητικά

Απόλλων Πάτρας – ΑΕΚ 83-74: Ήττα με κάτω τα χέρια για την Ένωση

Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και γνώρισε την ήττα με σκορ 83-74 από τον Απόλλων Πάτρας, ένα αποτέλεσμα που δίνει βαθμολογική ανάσα στους γηπεδούχους, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής για την Basket League.

Ο ουραγός Απόλλων έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής, αφού οι Πατρινοί έριξαν στο καναβάτσο την ΑΕΚ, κερδίζοντας την με σκορ 83-74, παίρνοντας μια πολύ σημαντική νίκη στην «μάχη» που δίνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε ποτέ να μπει στο παιχνίδι, με τον Μπράντον Νάιτ στο ντεμπούτο του με τα «κιτρινόμαυρα» να κινείται σε ρηχά νερά.

Κορυφαίος παίκτης στο παιχνίδι ήταν ο Ορλάντο Κόουλμαν που σημείωσε 20 πόντους.

Το ματς πήγαινε πόντο-πόντο μέχρι τα μέσα της δεύτερης περιόδου, όταν οι γηπεδούχοι με πρωταγωνιστές τον Ρασάντ Βον και τον Ορλάντο Κόουλμαν, «έτρεξαν» ένα σερί 14-0 σκορ για να πάρουν τελικά την αναμέτρηση.

Τα δεκάλεπτα: 19-20, 47-34, 70-52, 83-74

Απόλλων Πάτρας(Γιάννης Χριστόπουλος): Μπιμπς 12 (1τρ., 7ασ, 10λ.), Γκιουζέλης 6 (2), Βον 13 (1), Σαλούστρος 7 (2), Μπράουν 13 (11ρ.), Κόουλμαν 20 (2), Βησσαρίου 3 (1), Οσμπορν 2, Πέρκινς 7 (1τρ., 8ασ.)

ΑΕΚ (Ζοάν Πλάθα): Τίλμαν 10 (7ρ.), Ραντλ 8 (2), Καράμπελας 6 (7ασ.), Νετζήπογλου 5 (1), Κουζέλογλου 12 (1τρ., 12ρ.), Χολ 2, Χατζηδάκης 2, Νάιτ, Μόργκαν 9, ΜακΡέι 20 (2)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ρεάλ Μαδρίτης – Αλ Χιλάλ 1-1: Γκέλα για τους «μερένγκες» στο ντεμπούτο του Τσάμπι Αλόνσο, με χαμένο πέναλτι στις καθυστερήσεις
Το ντεμπούτο του Ισπανού προπονητή στον πάγκο της "βασίλισσας", δεν συνοδεύτηκε με νίκη στην πρεμιέρα της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσάμπι Αλόνσο (ΦΩΤΟ REUTERS