Αθλητικά

“Απόλυτος” Παναθηναϊκός

Ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς επικράτησε της Ζαλγκίρις με 92-75 και έκανε το τρία στα τρία στην Ευρωλίγκα.

Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο οι Λιθουανοί να έδειξαν ικανοί να δημιουργήσουν πρόβλημα στον Παναθηναϊκό, αλλά όταν στο τρίτο δεκάλεπτο οι “πράσινοι” βρήκαν λύσεις από τα 6,75 και ο Διαμαντίδης ανέβασε την απόδοση του, δεν υπήρξε καμία αμφιβολία για το ποιος θα πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.
 
Τα δεκάλεπτα: 25-21, 38-42, 64-55, 92-75
 
Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Διαμαντίδης 16, Καλάθης 7, Λόγκαν 13, Σμιθ 7, Σάτο 8, Τσαρτσαρής 2, Μπατίστ 14, Βουγιούκας 13, Μάριτς 2, Καϊμακόγλου 5.
 
Ζαλγκίρις (Τριφούνοβιτς): Λόουσον 14, Πόποβιτς 8, Καλνιέτις 8, Ράκοβιτς 12, Γιανκούνας, Γιαβτόκας 2, Γουίμς 21, Κουζμίνσκας 4, Κόλινς, Κλιμαβίτσιους 3, Ντελινινκάτις 3.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα