Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Αποθεώθηκε ο Εσιέν – “Με παρότρυνε ο Σισέ για Παναθηναϊκό”

Αποθεώθηκε ο Εσιέν – “Με παρότρυνε ο Σισέ για Παναθηναϊκό”

Περισσότεροι από 1.000 φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο «Ελ. Βενιζέλος» και επιφύλαξαν αποθεωτική υποδοχή στον Μίκαελ Εσιέν – Οι πρώτες δηλώσεις του για το «τριφύλλι» και η αναφορά του στον Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο Μίκαελ Εσιέν έφτασε στην Αθήνα λίγο μετά τα μεσάνυχτα κι έκανε την εμφάνισή του από την πύλη των «Εμπορευμάτων» μετά την πτήση που είχε με ιδιωτικό τζετ.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού –που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στο αεροδρόμιο- μόλις τον αντίκρισαν άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του. Εκείνος έχοντας στο λαιμό του ένα κασκόλ και με ένα πλατύ χαμόγελο έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

«Ήταν πολύ εύκολο για μένα, ξέρω πολλά πράγματα για τον Παναθηναϊκό ένας φίλος μου που έπαιζε παλιά εδώ με ενημέρωσε» τόνισε ο Γκανέζος, αποκαλύπτοντας στη συνέχεια την ατάκα που του είπε ο Τζιμπρίλ Σισέ: «Μίλησα με τον Τζιμπρίλ Σισέ και του μετέφερα το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Μου είπε «αδερφέ μου θα το λατρέψεις»!

Κληθείς να σχολιάσει τον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος και τον αποθέωνε, τόνισε:
«Είναι απίστευτο. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και ξέρω πως έχει παρουσία στην Ευρώπη, πρέπει να παίξουμε καλά».

Χαρακτηριστικό ήταν το στιγμιότυπο όπου ο Εσιέν τρόμαξε προς στιγμή από μία κροτίδα που έσκασε ενώ με μεγάλη δυσκολία έφτασε προς το αυτοκίνητο που θα τον μεταφέρει στο ξενοδοχείο, με τους φίλους του Παναθηναϊκού να τον αποθεώνουν!

Ο Γκανέζος θα υποβληθεί την Τρίτη στις απαραίτητες εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πράσινους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε