Αθλητικά

Άρης: Ο Κάρλες Πέρεθ έφτασε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό των «κίτρινων»

Ο Ισπανός εξτρέμ φωτογραφήθηκε με ένα κασκόλ της ομάδας

Ο Κάρλες Πέρεθ «πάτησε» Ελλάδα, με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα να ανακοινώνεται τις επόμενες ώρες από τον Άρη.

Ο Κάρλες Πέρεθ θα αγωνιστεί στον Άρη ως δανεικός από την Χετάφε, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν υποχρεωτική οψιόν αγοράς που φτάνει τα 4 εκατομμύρια ευρώ. Αυτή πρόκειται φυσικά για την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου, με τον Ισπανό εξτρέμ να έχει συμβόλαιο το οποίο θα ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» τον υποδέχθηκε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Ρούμπεν Ρέγες, ο άνθρωπος που έπαιξε κομβικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο Πέρεθ θα περάσει την Πέμπτη (10/7/25) ιατρικές εξετάσεις, με τον παίκτη να ανακοινώνεται το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (11/7/25).

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έχει ξεκινήσει τη καριέρα του από την Μπαρτσελόνα, έχοντας αγωνιστεί σε Ρόμα, Θέλτα και Χετάφε. Αυτή μάλιστα θα είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα του που ο βραχύσωμος εξτρέμ θα αγωνιστεί εκτός Ισπανίας, με τους ανθρώπους του Άρη να ποντάρουν πολλά πάνω στη ποιότητα και στις παραστάσεις του Ισπανού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα