Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Άρης: Ο Παπέ Σέικ Ντιόπ έφτασε στη Θεσσαλονίκη

Άρης: Ο Παπέ Σέικ Ντιόπ έφτασε στη Θεσσαλονίκη
Intime.gr

Λίγο πριν την απόκτηση του Παπέ Σέικ Ντιόπ φαίνεται πως βρίσκεται ο ποδοσφαιρικός Άρης, καθώς ο 24χρονος Σενεγαλέζος μέσος προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τρίτης (28/06).

Ο Ντιόπ προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” στις 23:00, όπου τον υποδέχθηκαν οι άνθρωποι του Άρη. Ο Τυνήσιος ποδοσφαιριστής θα κάνει την Τετάρτη (29/06) τις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο στους Θεσσαλονικείς.

Αύριο, επίσης, είναι προγραμματισμένο να φτάσει στη Θεσσαλονίκη και ο Μπράντλεϊ Μαζικού. Ο Κονγκολέζος αριστερός αμυντικός έφτασε σε συμφωνία με τους διοικούντες τον Άρη και αυτό που απομένει για να ανακοινωθεί είναι να περάσει με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, Ντιόπ και Μαζικού θα «πετάξουν» μαζί για το Σόχαου της Αυστρίας την Πέμπτη, ώστε να ενσωματωθούν στη νέα τους ομάδα.

Το Σάββατο, τέλος, θα έρθει στη Θεσσαλονίκη και ο Αντρέ Γκρέι, ο 31χρονος Τζαμαϊκανός επιθετικός, προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τον Άρη και να αντικαταστήσει τον Αμπουμπακάρ Καμαρά στην κορυφή της επίθεσης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις