Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Αρμάνι Μιλάνο – Ολυμπιακός: Δύσκολη αποστολή στην Ιταλία

Αρμάνι Μιλάνο – Ολυμπιακός: Δύσκολη αποστολή στην Ιταλία

Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολο έργο στη 12η αγωνιστική της Euroleague, καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αρμάνι Μιλάνο (21:30, Novasports PRIME, newsit.gr).

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επιθυμεί να αφήσει πίσω την ήττα από τον Παναθηναϊκό και να πανηγυρίσει την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στη φετινή Euroleague.

Με ρεκόρ 7-4, οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να υποχρεώσουν την Αρμάνι Μιλάνο (8-3) στην πρώτη ήττα της μπροστά στο κοινό της, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση μίας θέσης στην πρώτη οκτάδα της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί πάνοπλος στο Μιλάνο, σε αντίθεση με την Αρμάνι, η οποία δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ντίνου Μήτογλου.

Οι Ιταλοί θα έχουν ξανά μετά από ένα μήνα στη διάθεσή τους τον Μάλκολμ Ντιλέινι ο οποίος αποθεραπεύτηκε, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο ο νεοαποκτηθείς γκαρντ, Τομάσο Μπαλντάσο, ο οποίος θα αντικαταστήσει πιθανότατα στο ρόστερ τον Τζέριαν Γκραντ. 

Διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία) και Τόμας Τραβίτσκι (Πολωνία).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις