Αθλητικά

Αταμάν για το Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός: «Έπαιξαν καλύτερα από εμάς, καλή τύχη στον τελικό»

Tα λόγια του Τούρκου προπονητή μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Φενέρμπαχτσε

Ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στην απόδοση των παικτών του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, με τον Τούρκο τεχνικό να αναφέρει πως η αντίπαλη ομάδα ήταν καλύτερη.

Ο Εργκίν Αταμάν επισήμανε πως η άμυνα των Τούρκων ήταν καλύτερη, με τον ίδιο μάλιστα να εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον τελικό. 

«Έπαιξαν καλύτερα από εμάς. Είχαν καλύτερη άμυνα. Συγχαρητήρια στη Φενέρμπαχτσε και καλή τύχη στον τελικό» ανέφερε ο Αταμάν, ο οποίος δεν κατάφερε να οδηγήσει τους «πράσινους» σε δεύτερο συνεχόμενο τελικό στην Euroleague.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα