Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Μπάγερν Μονάχου με 87-79 στο ΟΑΚΑ για την πρώτη αγωνιστική της Euroleague, με τον Εργκίν Αταμάν να ικανοποιημένος από το γεγονός ότι οι παίκτες του κατάφεραν να φθάσουν στο θετικό αποτέλεσμα, παρότι ανέτοιμοι.
Μιλώντας στους παίκτες στα αποδυτήρια μετά το Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου, ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες του έκαναν μόνο τρεις προπονήσεις όλοι μαζί, αλλά ζήτησε να εστιάσουν πλέον στο ματς με την Μπαρτσελόνα που ακολουθεί.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής του “τριφυλλιού” ανέφερε τα εξής: «Είναι αλήθεια ότι δεν είμαστε έτοιμοι, επειδή όλοι μαζί κάναμε 3 προπονήσεις. Είναι φυσιολογικό. Είναι φυσιολογικό που δεν παίξαμε πολύ καλό ομαδικό μπάσκετ, αλλά βρήκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε το παιχνίδι. Την Παρασκευή έχουμε τον δεύτερο αγώνα, απέναντι σε καλύτερη ομάδα, την Μπαρτσελόνα, οπότε θα προετοιμαστούμε για αυτό. Πάμε».
Step by step – Every word counts!
— Panathinaikos BC (@Paobcgr) October 1, 2025
Watch the full coach Ataman’s post-win speech on CLUB 1908
Link: https://t.co/O0jvBD3FlV #WeTheGreens #paobcaktor #Club1908 pic.twitter.com/aPH9nOVi6p
Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου.