Αθλητικά

Αθλητικός διευθυντής Στουτγκάρδης: «Παραμένει ανοιχτή η μετεγγραφή του Γιάννη Κωνσταντέλια από τον ΠΑΟΚ»

Νέα δεδομένα για το μέλλον του Γιάννη Κωνσταντέλια στον ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν Σαββίδης “χάλασε” τη μετεγγραφή του Γιάννη Κωνσταντέλια από τον ΠΑΟΚ στη Στουτγκάρδη, αλλά ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας υποστήρηξε ότι η υπόθεση παραμένει ανοιχτή.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η συμφωνία για τη μετεγγραφή του Γιάννη Κωνσταντέλια στη Στουτγκάρδη, ο Ιβάν Σαββίδης μεσολάβησε για να απορριφθεί η πρόταση των Σουηβών από τον ΠΑΟΚ, αλλά το… σήριαλ φαίνεται ότι συνεχίζεται.

Κι αυτό γιατί δημοσιεύματα στη Γερμανία αναφέρουν ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής επιμένει για την αποχώρησή του από την ομάδα του Λουτσέσκου και ο αθλητικός διευθυντής της Στουτγκάρδης, Φάμπιαν Βόλγκεμουτ, επιβεβαίωσε ότι η υπόθεση δεν έχει ακόμη τελειώσει οριστικά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βόλγκεμουτ ανέφερε τα εξής: «Οι διαδικασίες μέχρι στιγμής ήταν κάπως ανορθόδοξες, αλλά τα πράγματα παραμένουν ανοιχτά. Καταβάλλουμε προσπάθειες ώστε ενδεχομένως να βρούμε ακόμη μια λύση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα