Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μαγιόρκα 1-2: Ήττα σοκ και προσπέραση για Μπέτις

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μαγιόρκα 1-2: Ήττα σοκ και προσπέραση για Μπέτις
Reuters

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα.. χέρια της, αλλά η Μαγιόρκα έκανε ένα εκπληκτικό τελευταίο δεκάλεπτο και νίκησε μέσα στο “Wanda Metropolotano” με 2-1. Μεγάλη ημέρα για την Μπέτις. Όχι μόνο νίκησε την Μπαρτσελόνα μέσα στο “Καμπ Νου”, αλλά προσπέρασε και τους “ροχιμπλάνκος”, ανεβαίνοντας στην 3η θέση στη La Liga (έχε ματς λιγότερο η ομάδα του Σιμεόνε).

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε άφησε εκτός ενδεκάδας της Ατλέτικο Μαδρίτης αρκετούς βασικούς (ενόψει του ματς με την Πόρτο στο Champions League) και η ομάδα του δυσκολεύτηκε να διασπάσει την άμυνα των νεοφώτιστων. Οι “ροχιμπλάνκος” τα κατάφεραν τελικά με τον Ματέους Κούνια στο 68΄, αλλά μετά… κατέβασαν στροφές και το “πλήρωσαν”.

Οι παίκτες της Μαγιόρκα ισοφάρισαν στο 80΄ από «στημένη» φάση και κεφαλιά του Ρούσο. Οι «ροχιμπλάνκος» βγήκαν όλοι μπροστά και ο Κούμπο στις καθυστερήσεις έφυγε στην αντεπίθεση και ολοκλήρωσε τη μεγάλη έκπληξη, αφήνοντας την περσινή πρωταθλήτρια στην τέταρτη θέση και στο -7 από την πρωτοπόρο Ρεάλ, την οποία η Ατλέτικο επισκέπτεται την επόμενη Κυριακή (12/12).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις