Ο Ολυμπιακός παρουσίασε στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιά τη νέα του φανέλα για τη σεζόν 2015-2016 με την Adidas να βάζει τη σφραγίδα της στην ερυθρόλευκη εμφάνιση του νταμπλούχου Ελλάδας.
Το… σκηνικό της παρουσίασης ήταν φαντασμαγορικόΗ πρώτη εμφάνιση της νέας φανέλας έγινε επάνω σε πλοίο, όπου ξετυλίχθηκε η νέα εμφάνιση από το κατάρτι!.
Η καινούρια φανέλα είναι -φυσικά- ερυθρόλευκη με ρίγες. Ένα από τα ιδιαίτερα στοιχεία της είναι το χρυσό σήμα στο αριστερό μανίκι, το οποίο είναι αφιερωμένο στη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου. Το σήμα της Unicef θα παραμείνει κανονικά και απλώς δεν υπήρχε στην εμφάνιση για την παρουσίαση.
Παρών στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και οι Πέτρος Κόκκαλης, Γιάννης Μώραλης, Πιέρ Ισά, Τάκης Αγραφιώτης, Γιάννης Βρέντζος, όπως και ποδοσφαιριστές της ομάδας (Γιαννιώτας, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης).
Οι καινούργιες εμφανίσεις θα είναι διαθέσιμες από την Πέμπτη (25/6) στο ανανεωμένο REDStore. Να σημειώσουμε οτι οι Πειραιώτες θα φορέσουν «Adidas» για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1994-95, ενώ για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2005-06 δεν θα συνεργαστούν με την «Puma».