Αθλητικά

Διακοπή λόγω καιρικών συνθηκών στο Παλμέιρας – Αλ Αχλί για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

Διακόπηκε στο 63ο λεπτό ο αγώνας Παλμέιρας - Αλ Αχλί λόγω ενημέρωσης για ακραία καιρικά φαινόμενα

Ο αγώνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων ανάμεσα στην Αλ Αχλί από την Αίγυπτο και την Παλμέιρας από τη Βραζιλία διακόπηκε μετά από μία ώρα αγώνα στο MetLife Stadium του Νιού Τζέρσεϊ την Πέμπτη (19.06.2025), λόγω ενημέρωσης για επερχόμενα ακραία καιρικά φαινόμενα κι αναμενόμενη καταιγίδα.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που αγώνας του παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων διακόπτεται εξαιτίας των καιρικών συνθηκών.

Ο διαιτητής Άντονι Τέιλορ ζήτησε από τις δύο ομάδες να αποχωρήσουν αμέσως από τον αγωνιστικό χώρο στο 63ο λεπτό, λίγο μετά το 2-0 υπέρ της Παλμέιρας στον αγώνα του 1ου Ομίλου, έπειτα από ενημέρωση αξιωματούχου δίπλα απ’ το γήπεδο.

Επαναλαμβανόμενες ανακοινώσεις από τα μεγάφωνα του σταδίου κάλεσαν το κοινό να αποχωρήσει από τις θέσεις του και να καταφύγει στους εσωτερικούς χώρους του σταδίου, λόγω της απειλής «σφοδρών καιρικών φαινομένων», αν και οι φίλαθλοι άργησαν να ανταποκριθούν. Το ματς, πάντως, συνεχίστηκε

Η έναρξη του αγώνα του 6ου Ομίλου στην Ορλάντο, την Τρίτη (17/6), ανάμεσα στους Μαμελόντι Σάνταουνς από τη Νότια Αφρική και την Ουλσάον HD από τη Νότια Κορέα είχε καθυστερήσει κατά 65 λεπτά εξαιτίας απειλής για κεραυνούς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Champions League playoffs: Μεγάλο «διπλό» για Κλαμπ Μπριζ και Καραμπάγκ – Η Πάφος πέρασε απ’ το Βελιγράδι και «αγγίζει» ιστορική πρόκριση
Ασίστ ο Χρήστος Τζολης στην εκτός έδρας νίκη της Μπριζ επί της Ρέιντζερς (1-3) – Πέρασε από το Βελιγράδι η Πάφος (1-2) – Μεγάλο "διπλό" για Καραμπάγκ επί της Φερεντσβάρος (1-3)
Ο Χρήστος Τζόλης σε προσπάθεια στο Ρέιντζερς - Κλαμπ Μπριζ
3