Αθλητικά

Διαμαντίδης και Μπουρούσης αποθεώθηκαν στο Diamonds are Forever [vid]

Ακόμη και στο αποχαιρετιστήριο τουρνουά του Δημήτρη Διαμαντίδη, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού του ζητούσαν να μη σταματήσει την καριέρα του.

Μόλις εισήχθη στα επίσημα του κλειστού, οι «πράσινοι» σηκώθηκαν όρθιοι και τον αποθέωσαν με το γνωστό σύνθημα: «Μη σταματήσεις αρχηγέ»! 

Ο 3D θα αγωνιστεί αύριο για τελευταία φορά με τον Παναθηναϊκό στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αναμένεται να παίξει λίγα λεπτά.

 

 

Στην παρουσίαση του “τριφυλλιού” ο Γιάννης Μπουρούσης αποθεώθηκε από τους οπαδούς και σήκωσε ψηλά το χέρι του για να ευχαριστήσει για την ωραία υποδοχή της νέας του ομάδας. 
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Γιάννης Βρούτσης και Ζόραν Γκάιτς υπέγραψαν Μνημόνιο συνεργασίας Ελλάδας και Σερβίας στον αθλητισμό
«Οι σχέσεις των δύο χωρών αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη αξία όταν μεταφράζονται σε ουσιαστικές συνεργασίες με θετικό αποτύπωμα για τις κοινωνίες μας», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού
Ο Γιάννης Βρούτσης με τον Ζόραν Γκάιτς