Στη διακοπή της αναμέτρησης Βαλς – Κάμπριλς για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Καταλονίας προχώρησε η διαιτητής Μάρτα Γκαγιέγκο. Η αναμέτρηση βρισκόταν στο 23ο λεπτό της όταν ένας οπαδός αποφάσισε της βάλει… μπουρλότο φωνάζοντας “πήγαινε να πλύνεις πιάτα”, απευθυνόμενος στη διαιτητή.
Η Γκαγιέγκο όχι μόνο δεν έκανε… τα στραβά μάτια σε αυτό που έγινε, αλλά πήρε την απόφαση να διακόψει την αναμέτρηση και απαίτησε την άμεση απομάκρυνση του υβριστή οπαδού από τις εξέδρες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Να αναφέρουμε πως η Γκαγιέκο εφαρμόσει κατά γράμμα τον κανονισμό που επιβάλλει η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και είναι σαφής: “Καμία προσβολή από την εξέδρα προς τον άρχοντα του αγώνα”.
Ο θεατής δεν την… γλίτωσε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Αμέσως μετά, οι δύο ομάδες συνέχισαν το παιχνίδι, ενώ η διαιτητής και οι βοηθοί της γνώρισαν την αποθέωση από το κοινό!