Αθλητικά

Δολοφονική επίθεση στον Τάκη Τσουκαλά!

Επίθεση από αγνώστους μετά το τέλος της χθεσινοβραδινής (15/6) εκπομπής του φέρεται πως δέχθηκε ο Τάκης Τσουκαλάς!

Ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού που παρουσιάζει την εκπομπή της Θύρας 7 δέχθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, επίθεση από αγνώστους ενώ επέστρεφε στο σπίτι του. Μηχανές και αυτοκίνητα έφραξαν το δρόμο αναγκάζοντάς τον να σταματήσει, και στη συνέχεια του επιτέθηκαν.

Για καλή του τύχη η επίθεση έγινε αντιληπτή από γείτονες, οι οποίοι με φωνές ανάγκασαν τους δράστες σε φυγή, ενώ όπως λέγεται κατάφεραν να συγκρατήσουν και πινακίδες από αυτοκίνητα και μηχανές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα