Αθλητικά

Δύο προβλήματα στην ΑΕΚ!

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Η προπόνηση της Τετάρτης ολοκληρώθηκε δίχως περαιτέρω προβλήματα, με τον Αστρίτ Αϊντάρεβιτς να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και τον Κώστα Μανωλά να παραμένει και σήμερα κλινήρης. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του Μανόλο Χιμένεθ.

Να σημειωθεί πως ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Μάνταλου και Σιμόες στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Η προπόνηση της Παρασκευής έχει οριστεί για τις 10.30.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα