Αθλητικά

Έδωσε εξηγήσεις! Μίλησε με Σαββίδη ο Αναστασιάδης

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Άγγελος Αναστασιάδης, όπου είχε συνομιλία -μέσω τηλεδιάσκεψης- με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Ιβάν Σαββίδη

Οι δύο άνδρες συζήτησαν μέσω skype καθώς ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο Ροστόφ όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά.

Ο Σαββίδης εξέφρασε τα παράπονα του για την αγωνιστική κατάσταση του ΠΑΟΚ, η οποία τον έφερε στο -8 από τον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε τη δική του εξήγηση για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, με το αφεντικό των Θεσσαλονικέων να ζητά αντιστροφή του κλίματος και άμεση βελτίωση, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τους “ερυθρόλευκους”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα