Δευτέρα, 15 Απρ.
20oC Αθήνα

Ελλάδα – Καζακστάν: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον αγώνα των play off στο Nations League

Ελλάδα – Καζακστάν: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον αγώνα των play off στο Nations League

Τα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα – Καζακστάν για τα play off του Nations League έχουν κυκλοφορήσει, μετά από σχετική ενημέρωση της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα τα εισιτήρια για το κομβικό παιχνίδι Ελλάδα – Καζακστάν στα play off του Nations League, αγώνας που είναι προγραμματισμένος για της 21/03, έχουν ήδη κυκλοφορήσει με τον κόσμο να μπορεί να τα προμηθευτεί.

Ο συγκεκριμένος αγώνας θα κρίνει ποια από τις δυο ομάδες θα περάσει στα τελικά του Nations League, με την Εθνική μας να έχει στόχο να κερδίσει το παιχνίδι για να μπορέσει να δώσει το παρών στο Euro 2024.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ

“Στη διάθεση των φιλάθλων τέθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν για τα play-off του EURO 2024, ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη 21 Μαρτίου και ώρα 21:45 στην OPAP Arena. Η αγορά των εισιτηρίων μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο ηλεκτρονικά πατώντας ΕΔΩ και ΕΔΩ και οι τιμές τους είναι 20€, 30€, 40€ και 60€.

Για την είσοδο παιδιών ηλικίας έως 12 ετών προβλέπεται έκπτωση 50%.

Για χρήστες αμαξιδίου πληροφορίες παρέχονται τηλεφωνικά στο 210-9306000.

Υπογραμμίζεται ότι λόγω της αυξημένης προσέλευσης και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που θα ισχύσουν, η άφιξή των φιλάθλων στο γήπεδο πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός στις θύρες εισόδου”.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις