Αθλητικά

Eurobasket 2025: Πριμ του πρωθυπουργού της Γεωργίας στην ομάδα μπάσκετ για την πρόκριση επί της Γαλλίας

Οικονομική επιβράβευση για την επιτυχία της ομάδας

Η Γεωργία έριξε μια από τις “βόμβες” στο φετινό Ευρωμπάσκετ, αποκλείοντας την Γαλλία στη φάση των “16” της διοργάνωσης.

Η πρόκριση της Γεωργίας στους “8” του Eurobasket γεμίσει και τους τραπεζικούς λογαριασμούς των παικτών. Όπως έγινε γνωστό, το συγκεκριμένο “εισιτήριο” συνοδεύτηκε από πριμ 1 εκατ. ευρώ

“Εφόσον πετύχαμε ένα ιστορικό αποτέλεσμα στο μπάσκετ, θα ήθελα να το γιορτάσω με ένα κατάλληλο χρηματικό μπόνους από την κυβέρνηση. Θα διαθέσουμε 3 εκατομμύρια gel (σ.σ. 948.000 ευρώ) για την επιτυχία που έχει ήδη επιτευχθεί και για κάθε μελλοντική νίκη στο Εurobasket”, δήλωσε ο πρωθυπουργός της χώρας, Ιρακλί Κομπαχίτζε.

Όπως φαίνεται, το ίδιο ποσό θα πάρουν οι παίκτες εάν καταφέρουν να προκριθούν και κόντρα στη Φινλανδία και μπουν στην τετράδα του Εurobasket.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα