Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Φαλ για την μπάλα του Final 8: «Ήταν εφιάλτης, o Ναν έχασε βολές και ο Κάνααν δεν μπορούσε να σουτάρει»

Φαλ για την μπάλα του Final 8: «Ήταν εφιάλτης, o Ναν έχασε βολές και ο Κάνααν δεν μπορούσε να σουτάρει»

Ο Μουσταφά Φαλ αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες του Final 8 του Κυπέλλου μπάσκετ έζησαν έναν “εφιάλτη” με την μπάλα της διοργάνωσης στην Κρήτη.

Ο Γάλλος σέντερ του Ολυμπιακού, ο οποίος αναδείχθηκε και MVP του τελικού του Final 8 του Κυπέλλου, τόνισε ότι η μπάλα της διοργάνωσης δεν βόλευε κανέναν.

Γι’ αυτό και ο άχαστος στις βολές Κέντρικ Ναν, αστόχησε από τη γραμμή της φιλανθρωπίας, ενώ ο σουτέρ Αϊζάια Κάνααν δεν μπορούσε να βρει εύκολα στόχο από το τρίποντο.

Ο Μουστάφα Φαλ, μιλώντας στο “BasketNews”, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Στην Κρήτη αυτές οι μπάλες ήταν εφιάλτης. Βλέπεις παίκτες ακόμα και όπως ο Κέντρικ Ναν, που δεν είχε χάσει βολή, να χάνει δύο εδώ. Ο Αϊζάια Κάνααν δυσκολευόταν στα τρίποντα, δεν μπορούσε να σουτάρει» και συνέχισε λέγοντας: «Δεν μπορούσες να την κρατήσεις καλά την μπάλα, δεν είχε “αίσθηση”. Εγώ ούτως ή άλλως δεν είμαι καλός στις βολές, αλλά αυτή η μπάλα μου έβαλε ένα επιπλέον handicap. Ήταν εφιάλτης».

Επιπλέον, ο MVP του τελικού ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφουμε στη συνηθισμένη μπάλα και μπορώ να βελτιωθώ παραπάνω. Βρήκα τον ρυθμό μου το τελευταίο διάστημα, θα δούμε τι θα ακολουθήσει».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις