Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Φενέρμπαχτσε: Θυσίασαν κριάρι πριν τα ματς με Γαλατάσαραϊ και Ολυμπιακό

Φενέρμπαχτσε: Θυσίασαν κριάρι πριν τα ματς με Γαλατάσαραϊ και Ολυμπιακό
Intime.gr

Η Φενέρμπαχτσε παραπαίει το τελευταίο διάστημα έχει μπροστά της δυο πολύ σημαντικά εκτός έδρας ματς. Για το πρωτάθλημα με την Γαλατάσαραϊ και για το Europa League με τον Ολυμπιακό. Οι διοικούντες της ομάδας πήραν μια τραγική απόφαση, για να… ξορκίσουν το κακό.

Η Φενέρμπαχτσε του Βίτορ Περέιρα μετράει μόλις μια νίκη σε έξι αναμετρήσεις. Η ομάδα της Πόλης αντιμετωπίζει την Κυριακή την Γαλατασαράι, ενώ την άλλη Πέμπτη (25/11) θα κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Πάνω στην… απελπισία τους και σε μια προσπάθεια να “ξορκίσουν το κακό”, οι διοικούντες της ομάδας πήραν μια απόφαση που προκάλεσε σάλο στην Τουρκία.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Αλί Κοτς, θυσίασε ένα κριάρι, ενώ στη συνέχεια κάλεσε ιμάμη στην προπόνηση για να ευλογήσει τα τέρματα ώστε να μη δέχεται γκολ η Φενέρ. Παράλληλα, διάβασε και διάφορες ευχές για να σημειώσουν οι ποδοσφαιριστές της πολλά γκολ.

Μάλιστα, ο ιμάμης μετά την τελετή είπε στον πρόεδρο του συλλόγου: «Δεν κάνω μαγικά ούτε λύνω μάγια. Διαβάζω τους στίχους του Αλλάχ και προσεύχομαι για να προστατευτείς από το κακό μάτι».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις