Αθλητικά

FIFA: Τα ρουσφέτια έφεραν τον δια βίου αποκλεισμό του

Μία ακόμη σελίδα στον τεράστιο... φάκελο διαφθοράς στις τάξεις της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Η συγκεκριμένη είδηση δείχνει πως η “σαπίλα” στις τάξεις της FIFA δεν έμεινε μόνο στα κορυφαία στελέχη, αλλά παρατηρείται και σε κατώτερα στελέχη της.

Ο Χάρολντ Μέιν Νίκολς, ο οποίος ήταν οικονομικός επιθεωρητής για τις προτάσεις των διοργανώσεων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 και 2022, αποκλείστηκε με δια βίου αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο, καθώς επιζητούσε μέσω της ιδιότητάς του ρουσφέτια προκειμένου να εξυπηρετήσει μέλη της οικογένειάς του.

«Επανειλημμένα ζητούσε προσωπικές χάρες που σχετίζονταν με τη φιλοξενία και την προπόνηση συγγενών του (του γιου του, του ανιψιού και του κουνιάδου του)», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Επιτροπής Ηθικής της FIFA και συνεχίζει: «Ο κ. Μέιν Νίκολς δεν ενήργησε προς όφελος της FIFA και αγνόησε την ευθύνη του ως υψηλόβαθμο στέλεχος της παγκόσμιας ομοσπονδίας, ενώ αναμενόταν να δράσει με απόλυτη αντικειμενικότητα και ακεραιότητα».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα