Αθλητικά

Φωτογραφία… μήνυμα από Λάσμε σε Παναθηναϊκό (ΦΩΤΟ)

Το όνομα του ακούγεται έντονα για επιστροφή στον Παναθηναϊκό και την μέρα που έμεινε ελεύθερος από την Ανατολού Εφές ο Στεφάν Λάσμε επέλεξε να βάλει... λάδι στη φωτιά

Λίγες ώρες αφότου έμεινε ελεύθερος απ’ την Αναντολού Εφές, ο Γκαμπονέζος σέντερ άλλαξε φωτογραφία στο Twitter.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από ντέρμπι του Παναθηναίκού με τον Ολυμπιακό, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως ο Λάσμε σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή του στο “τριφύλλι”

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Λάσμε είχε 6,8 πόντους και 3,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην Euroleague με την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ενώ κατέκτησε μαζί της το Κύπελλο Τουρκίας κι έφτασε στους τελικούς του πρωταθλήματος, όπου είχε 9,6 πόντους και 5,3 ριμπάουντ ανά αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα