Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

«Φρένο» για Τσέλσι στο Σαουθάμπτον (video)

«Φρένο» για Τσέλσι στο Σαουθάμπτον (video)
Reuters

Επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Η Τσέλσι… άφησε βαθμούς στην έδρα της Σαουθάμπτον (1-1).

Δεν μπόρεσε να συνεχίσει το νικηφόρο της σερί. Η Τσέλσι έμεινε στο 1-1 κόντρα στη Σαουθάμπντον, στο «Σεντ Μέριζ» και γνώρισε την πρώτη της απώλεια βαθμών μετά από 4 νικηφόρα ματς στην Premier League.

Η Σαουθάμπτον είδε τον Τζενέπο να “χορεύει” αρκετές φορές την αντίπαλη άμυνα, ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 33΄με τον Μιναμίτο και κατάφερε τελικά να διακόψει το σερί 6 αγωνιστικών με ήττα.

Αν και είχε λιγοστές ευκαιρίες στο ματς, η Τσέλσι πίεσε στην επανάληψη και διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 54’ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάουντ (ήταν αυτός που το κέρδισε).

Στο 86’ ο Τούχελ τα έβαλε με την… τύχη του, βλέποντας τον Τζέιμς να πιάνει σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, αλλά να στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ.

Η παθιασμένη Σαουθάμπτον έφτασε έτσι τους 30 βαθμούς και το +11 από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Απ’ την άλλη, οι «μπλε» ανέβηκαν στους 43 βαθμούς και βρίσκεται –με παιχνίδι περισσότερο- στο +1 από την 5η Γουέστ Χαμ και στο +3 από τη Λίβερπουλ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις