Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

“Φρένο” στα σενάρια για Καλάθη και Σλούκα από τον ατζέντη τους – Τι έγραψε στο twitter

“Φρένο” στα σενάρια για Καλάθη και Σλούκα από τον ατζέντη τους – Τι έγραψε στο twitter
ΦΩΤΟ intime

Οι ομάδες της Euroleague περιμένουν ακόμη την απόφαση για το μέλλον της φετινής διοργάνωσης, αλλά τα μετεγγραφικά σενάρια έχουν ήδη αρχίσει να “οργιάζουν”, με τον Νικ Καλάθη και τον Κώστα Σλούκα να είναι πρωταγωνιστές, όπως και οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός.

Ο Καλάθης θεωρείται πια πιθανό να αποχωρήσει από τους “πράσινους” και ο Σλούκας φέρεται να έχει επαφές με τους Πειραιώτες για την επιστροφή του στην Ελλάδα. Την ίδια ώρα, αμφότεροι έχουν ήδη “συνδεθεί” και με σχεδόν όλες τις μεγάλες ομάδες της Euroleague, που αναζητούν γκαρντ.

Πάντως, ο ατζέντης των δύο Ελλήνων, Πάνος Καπάζογλου, έσπευσε να βάλει “φρένο” στα σενάρια για το μέλλον τους, υπογραμμίζοντας σε ανάρτησή του στο twitter, ότι και οι δύο έχουν συμβόλαια και περιμένουν να επιστρέψουν στις ομάδες τους.

Η ανάρτηση για Καλάθη και Σλούκα

Αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να είμαστε ενθουσιασμένοι για το τζάμπολ στο Final Four της EuroLeague. Αντ’ αυτού, πρέπει να διαχειριστούμε τις φήμες και τα σενάρια. Ο Νικ Καλάθης και ο Κώστας Σλούκας έχουν συμβόλαια για την επόμενη σεζόν με τον Παναθηναϊκό και τη Φενέρμπαχτσε και περιμένουν να τελειώσει η κρίση για να γυρίσουν στο γήπεδο.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις