Αθλητικά

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η νέα «35άρα» στο Μπακς – Μπουλς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει ανεβάσει ρυθμούς για τους Μιλγουόκι Μπακς στο NBA και αυτή τη φορά κατάφερε να οδηγήσει τα “ελάφια” στη νίκη επί των Σικάγο Μπουλς με 118-109.

Μετά τους 89 πόντους στις δύο ήττες των Μπακς έτσι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε τη δυνατότητα να πανηγυρίσει με νίκη την “35άρα” του κόντρα στους Σικάγο Μπουλς, μπροστά στους οπαδούς της ομάδας του.

Με τον Ντέμιαν Λίλαρντ να είναι ξανά άστοχος, ο “Greek Freak” έκανε τα πάντα για την ομάδα του, έχοντας με 35 πόντους (12/19 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 8/14 βολές), με 11 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 λάθη, σε 35 λεπτά συμμετοχής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Έξαλλος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον πατέρα του Χαλιμπάρτον και τον Μάθουριν μετά τον αποκλεισμό των Μπακς – «Με έβρισε»
Ο πατέρας του γκαρντ των Πέισερς Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, αποφάσισε να πάει μπροστά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και να τον τρολάρει - Απειλήθηκε σύρραξη
Επίθεση στον Γιάννη Αντετοκούνμπο από τον πατέρα του Ταϊρίς Χαλιμπάρτον. 1