Αθλητικά

Η ΑΕΚ προπονήθηκε στην Ολλανδία ενόψει Παναιτωλικού

Η αποστολή της ΑΕΚ έμεινε στο Άμστερνταμ μετά το παιχνίδι με τον Άγιαξ το βράδυ της Πέμπτης (14/12) και τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό της.

Το πρωί της Παρασκευής (15/12) η ΑΕΚ έκανε αποκατάσταση στο προπονητικό κέντρο του Άγιαξ και στη συνέχεια αναχώρησε για την Αθήνα.

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι, ο οποίος δέχτηκε μια κλωτσιά χαμηλά στο πόδι κοντά στον αχίλλειο και έγινε αναγκαστική αλλαγή, δεν φαίνεται να έχει κάτι πολύ σοβαρό, ωστόσο ασφαλή συμπεράσματα θα υπάρξουν στην προπόνηση του Σαββάτου.

Το ίδιο ισχύει και για τους Πινέδα, Αραούχο και Πόνσε, οι οποίοι είναι αμφίβολοι για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (17:00). 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα