Αθλητικά

Η ΕΠΟ θα τιμήσει τον Ρεχάγκελ

Στο φιλικό ματς της Εθνικής Ελλάδος κόντρα στον Καναδά που θα διεξαχθεί στις 11 Φερβουαρίου του 2011 θα τιμήσει η ΕΠΟ τον Ότο Ρεχάγκελ για την 9ετή παρουσία του στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ο 72χρονος τεχνικός είναι χωρίς αμφιβολία ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία της Εθνικής ομάδας. Η κατάκτηση του Euro 2004 αποτέλεσε τη μεγαλύτερη επιτυχία του και η ΕΠΟ θέλοντας να τον ευχαριστήσει για τα όσα προσέφερε στην 9χρονη παρουσία του στον πάγκο της ομάδας θα τον τιμήσει.

Αυτό θα γίνει στη φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Καναδά που θα διεξαχθεί στις 11 Φεβρουαρίου του νέου χρόνου στη νεότευκτη AEL FC Arena.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα