Αθλητικά

Η Καλλονή επιβεβαίωσε ότι ψάχνει το “μπαμ” με Βιθέντε!

Ένα μεγάλο όνομα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου προσπαθεί να φέρει στην Ελλάδα η Καλλονή. Ο λόγος για τον Βιθέντε που στα 32 του χρόνια αναζητεί μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Μέχρι το καλοκαίρι του 2011 ο Βιθέντε φόραγε τη φανέλα της Βαλένθια και ήταν 38 φορές διεθνής με την Εθνική Ισπανίας αλλά ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ από τραυματισμούς και μάλιστα υπήρξε περίοδος που είχε στραφεί εναντίον του ιατρικού τιμ των νυχτερίδων.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έφυγε από το Μεστάγια και την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην Μπράιτον. Η Καλλονή θέλει να φέρει τον παίκτη στην Ελλάδα και επιβεβαίωσε ότι έχει επαφές και με τον Ισπανό αλλά και τον Έλληνα εκπρόσωπό του.

Η μετεγγραφή δεν είναι εύκολη υπόθεση αφού ο παίκτης αξιώνει αρκετά χρήματα όμως οι άνθρωποι της ομάδας τονίζουν ότι θα κάνουν τα πάντα για να τον πείσουν.

Η καριέρα του Βιθέντε με αριθμούς

Σεζόν Ομάδα Συμμετοχές Γκολ
1997-2000 Λεβάντε 54 9
2000-2011 Βαλένθια 243 36
2011-13 Μπράιτον 29 5
  Ισπανία 38 3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα