Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Λανς προσφέρει έξι εκατομμύρια ευρώ για Μπουχαλάκη

Η Λανς προσφέρει έξι εκατομμύρια ευρώ για Μπουχαλάκη

Στο στόχαστρο της Λανς βρίσκεται ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, οι Γάλλοι υποστηρίζουν ότι η Λανς, μετά την πώληση του Λοΐκ Μπαντέ, θα κινηθούν για την απόκτηση ενός μέσου κι έχουν στη λίστα τους τον Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Η γαλλική ομάδα ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση ύψους 6 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό, με τον διεθνή Έλληνα μέσο να έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο με την ομάδα του Πειραιά.

Την περσινή σεζόν, ο Μπουχαλάκης μέτρησε 49 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 5 γκολ και 6 ασίστ σε 3.189 λεπτά. Εκτός από τους Πειραιώτες στην καριέρα του έχει αγωνιστεί επίσης σε Νότιγχαμ (25 συμ., 2 γκολ) και Εργοτέλη (73 συμ. 8 γκολ, 4 ασίστ).

«Μετά την πώληση του Λοΐκ Μπαντέ στην Ρεν η Λανς θα κινηθεί για την απόκτηση μέσου. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο στόχαστρο της βρίσκεται ο Ελληνας διεθνής μέσος, Ανδρέας Μπουχαλάκης. Ο 28χρονος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό και είναι βασικό μέλος της εθνικής ομάδας της Ελλάδας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Λανς θα καταθέσει σύντομα πρόταση στον ελληνικό σύλλογο ύψους 6 εκατ. ευρώ για τον Μπουχαλάκη, ο οποίος έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με την ομάδα του Πειραιά», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις