Αθλητικά

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας επανήλθε στο προσκήνιο της Ντόρτμουντ

Εξετάζει ξανά την περίπτωση του Έλληνα εξτρέμ η Ντόρτμουντ
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Ντόρτμουντ δεν κατάφερε να πάρει τον Σαΐντ Ελ Μάλα από την Κολωνία και το όνομά του Γιάννη Κωνσταντέλια του ΠΑΟΚ, επανήλθε στο μετεγγραφικό προσκήνιο για τους Βεστφαλούς.

Μετά την απόκτηση του Κωνσταντίνου Καρέτσα, η Ντόρτμουντ εξέτασε και την περίπτωση του Γιάννη Κωνσταντέλια του ΠΑΟΚ, αλλά στην κορυφή της μετεγγραφικής της λίστας βρισκόταν ο Σαΐντ Ελ Μάλα της Κολωνίας.

Αυτή η υπόθεση “ναυάγησε” όμως, σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα και έτσι ο Έλληνας εξτρέμ του “δικεφάλου του Βορρά”, εμφανίζεται να απασχολεί τη γερμανική ομάδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα