Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Λιντς απέκλεισε ισόβια οπαδό της που χλεύασε τη Λίβερπουλ και την τραγωδία του Χίλσμπορο

Η Λιντς απέκλεισε ισόβια οπαδό της που χλεύασε τη Λίβερπουλ και την τραγωδία του Χίλσμπορο
Reuters

Ο Μπεν Κόνολι τιμωρήθηκε από την Λιντς με μόνιμο αποκλεισμό από το γήπεδο, λόγω της “τραγικής” του κίνησης, να χλευάσει τους φίλους της Λίβερπουλ για την τραγωδία στο Χίλσμπορο, πριν τον πρόσφατο αγώνα των δυο ομάδων στο “Άνφιλντ” (1-2).

Δεν είναι λίγοι οι… ανεγκέφαλοι οπαδοί που κατά καιρούς προσβάλουν τη μνήμη των 97 νεκρών της τραγωδίας του Χίλσμπορο, ποστάροντας… διάφορα τραγικά στα social media και προκαλώντας μεγάλη οργή στις τάξεις των φίλων της Λίβερπουλ.

Ένας από αυτούς είναι και ο Μπεν Κόνολι, οπαδός της Λιντς. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται από Μέσα του Λίβερπουλ, ο συγκεκριμένος άνδρας εμφανίστηκε σε ανάρτηση του να στέκεται έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό του Λίβερπουλ, κρατώντας μια εφημερίδα της “Sun” (σ.σ. είναι κόκκινο πανί για τους οπαδούς των “ρεντς”, λόγω των δημοσιευμάτων που είχε εκείνες τις ημέρες, κατά των οπαδών της Λίβερπουλ)

Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία έγραφε «Victims FC», αντιμετωπίστηκε με οργή από τους οπαδούς της Λίβερπουλ και αναφέρθηκε στον σύλλογο και την πλατφόρμα. Η Λιντς όμως δεν έμεινε με.. σταυρωμένα τα χέρια και τιμώρησε τον συγκεκριμένο οπαδό. Δεν θα πατήσει ποτέ ξανά στο γήπεδο της ομάδας!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις