Αθλητικά

“Η Μπρέσια θα αποσυρθεί από το πρωτάθλημα Ιταλίας αν η σεζόν συνεχιστεί!”

Κατηγορηματικός ήταν ο πρόεδρος της Μπρέσια όσον αφορά το γεγονός πως το πρωτάθλημα Ιταλίας δεν πρέπει να ξεκινήσει και πάλι, δηλώνοντας πως υπάρξουν πιέσεις για να αγωνιστεί η ομάδα του, θα την αποσύρει από τη διοργάνωση.

Ο πρόεδρος της Μπρέσια, Μάσιμο Τσελίνο, δήλωσε για ακόμα μία φορά, μετά το προ ημερών “ξέσπασμά” του, πως το ποδόσφαιρο δεν έχει καμία σημασία μπροστά σε όσα βιώνει η χώρα και ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποσύρει την ομάδα από το πρωτάθλημα Ιταλίας, αν αυτό ξεκινήσει ξανά, ως σεβασμό στους νεκρούς του κορονοϊού.

“Οι αγώνες δεν μπορούν να γίνουν για πολλούς λόγους. Θα σας τονίσω δύο σημεία: Ο σεβασμός για την υγεία και η σωτηρία του ποδοσφαιρικού συστήματος, εκτός από την απώλεια αυτής της σεζόν, θα καταστρέψει και την επόμενη, αν γίνουν οι αγώνες» δήλωσε αρχικά ο Τσελίνο και προσέθεσε αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στο Βορρά:

“Στην Μπρέσια έχουμε τα φορτηγά που βγάζουν τους νεκρούς έξω από την πόλη. Είμαστε στο επίκεντρο της επιδημίας. Αν μας αναγκάσουν να παίξουμε, είμαι έτοιμος να αποσύρω την ομάδα και να χάσω όλα τα παιχνίδια. Θα το έκανα ως μία μορφή σεβασμού προς τους πολίτες της Μπρέσια και τους αγαπημένους τους που έχουν πεθάνει”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Η βαθμολογία της Super League: Ο ΠΑΟΚ προσπέρασε τον Ολυμπιακό και άφησε μόνη πρώτη την ΑΕΚ – Φάσεις και γκολ της 6ης αγωνιστικής
Ανακατατάξεις στη βαθμολογία της Super League, με το πρωτάθλημα να οδηγείται σε αγωνιστική διακοπή μιας εβδομάδας και να επιστρέφει με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Άρης - Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ Eurokinissi 1