Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Η Τσέλσι θέλει να κάνει το μπαμ με Νεϊμάρ

Η Τσέλσι θέλει να κάνει το μπαμ με  Νεϊμάρ

Η Τσέλσι ξοδεύει πολλά χρήματα στο μεταγραφικό παζάρι, προκειμένου να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας της.

Η Τσέλσι αναδείχθηκε πρωταθλήτρια των μεταγραφών στη χειμερινή περίοδο, μιας και δαπάνησε πάρα πολλά χρήματα, με αποκορύφωμα τα 121 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε για τον Ενζο Φερνάντες.

Συνολικά η ομάδα του Λονδίνου ξόδεψε περισσότερα για μεταγραφές, από όλες τις ομάδες σε Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία και Γαλλία. Και οι «μπλε» συνεχίζουν και μάλιστα θέλουν το καλοκαίρι να κάνουν τη μεγάλη κίνηση με την απόκτηση του Νεϊμάρ!

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας «Le Parisien» ο πρόεδρος της αγγλικής ομάδας, Τοντ Μπόελι, συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα με τον ομόλογο του της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, στο Παρίσι, με θέμα τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ.

Ο Νεϊμάρ είναι στη μαύρη λίστα της πρωταθλήτριας Γαλλίας, καθώς ήρθε σε κόντρα με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Λουίς Κάμπος, και πρόκειται να παραχωρηθεί το καλοκαίρι.

Η Τσέλσι θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της και ο Μπόελι ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του, καθώς ο διάσημος άσος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις