Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Βίρτους Μπολόνια “καίγεται” να παίξει στη Euroleague – “Περιμένουμε τι θα γίνει με τον Παναθηναϊκό”

Η Βίρτους Μπολόνια “καίγεται” να παίξει στη Euroleague – “Περιμένουμε τι θα γίνει με τον Παναθηναϊκό”
ΦΩΤΟ intime

Ο ιδιοκτήτης της Βίρτους Μπολόνια, Μάσιμο Τζανέτι, εξέφρασε τη μεγάλη επιθυμία που έχει να δει την ομάδα του να αγωνίζεται στη Euroleague, τονίζοντας πως ναι μεν είναι πρώτη υποψήφια, αλλά η τελική απόφαση θα παρθεί αφού ολοκληρώσει η διοργανώτρια αρχή τις διαπραγματεύσεις της με τον Παναθηναϊκό, που είναι προς αποχώρηση.

Σε επαφές με τη Euroleague βρίσκεται η Βίρτους Μπολόνια, έχοντας εκφράσει τη σφοδρή επιθυμία προς τους ιθύνοντες της διοργάνωσης, να συμμετέχει στη θέση του Παναθηναϊκού. Στον ιταλικό σύλλογο βρίσκονται σε αναμονή για τις οριστικές αποφάσεις της Euroleague όσον αφορά στον Παναθηναϊκό, μετά την επιστολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την οποία αιτείται συναινετικό “διαζύγιο”.

Ο ιδιοκτήτης της Βίρτους Μπολόνια επιβεβαίωσε τον μεγάλο πόθο της ομάδας να συμμετάσχει στη Euroleague μετά την μεγάλη επένδυση που έκαναν φέτος και δεν έπιασε τόπο λόγω της πανδημίας. 

“Θέλουμε να παίξουμε στην Euroleague και έχουμε κάνει τα απαραίτητα βήματα. Έχουμε μιλήσει με τους μάνατζερ της Euroleague και διαπραγματεύονται την έξοδο του Παναθηναϊκού. Μας είπαν πως αν προκύψει κενή θέση, θα είναι στο χέρι μας να παίξουμε. Αν προκύψει θέση, είμαστε οι πρώτοι υποψήφιοι. Η Euroleague έχει εκφράσει την ικανοποίησή της για το πρότζεκτ μας, που περιλαμβάνει και νέο γήπεδο. Δεν είναι θέμα διαπραγμάτευσης ανάμεσα σε μας και τον Παναθηναϊκό, αλλά ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Euroleague” ήταν τα λόγια του ιδιοκτήτη της Βίρτους Μπολόνια, Μάσιμο Τζανέτι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις