Αθλητικά

Ιβανίσεβιτς για Τσιτσιπά: «Τίποτα αρνητικό, σωστή απόφαση να επιστρέψει στον πατέρα του»

Για μικρό διάστημα παρέμεινε προπονητής του Τσιτσιπά ο Κροάτης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς, μετά από ένα μικρό διάστημα που αποτέλεσε τον προπονητή του και ο ίδιος ο Κροάτης μίλησε για το πρόωρο τέλος.

Ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς ρωτήθηκε για την αναπάντεχη διακοπή της συνεργασίας του με τον Στέφανο Τσιτσιπά, αλλά τόνισε στο Tennis Gazette, ότι η απόφαση του κορυφαίου Έλληνα τενίστα ήταν σωστή.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην προπονητής του Τζόκοβιτς ανέφερε τα εξής: «Είχαμε μια ωραία συζήτηση. Τίποτα αρνητικό. Επιστρέφει στον πατέρα του, στις ρίζες του. Πέτυχε τα καλύτερα αποτελέσματά του με τον πατέρα του. Ο πατέρας του τον γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, οπότε νομίζω ότι είναι η σωστή απόφαση. Ελπίζω να βρει ξανά τη θέση του και του εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα