Αθλητικά

Καϊράτ – Πάφος 0-0: Οι Κύπριοι έφυγαν από το Αλμάτι με το βαθμό, παίζοντας με δέκα παίκτες από την αρχή του αγώνα

Χωρίς νίκη παραμένουν οι δυο ομάδες στη Λeague Phase του Champions League

Στη “λευκή” ισοπαλία (0-0) έμεινε ο αγώνας της Καϊράτ με την Πάφο στο Αλμάτι, για την 3η αγωνιστική της League Phase του Champions League. με δέκα παίκτες αγωνίστηκαν οι Κύπριοι από το 4′, μετά την αποβολή του Κορέα. Τους δυο βαθμούς έφτασαν οι φιλοξενούμενοι, ενώ ποι γηπεδούχοι πήραν τον ιστπρικό πρώτο τους βαθμό στη διοργάνωση.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με άσχημο τρόπο για την Πάφο. Μόλις στο 3′ ο Κορέα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, αφού ο Βραζιλιάνος εξτρέμ σήκωσε ψηλά το πόδι και λίγο έλειψε να “αποκεφαλίσει” τον Μάτα. Η Καϊράτ είχε την υπεροχή και προσπάθησε να απειλήσει τα καρέ του Μιχαήλ, χωρίς να τα καταφέρει.

Το ματς στο Αλμάτι δεν ήταν όμως καλό. Ένα σουτ του Γκρομίκο στο 17′ ήταν ό,τι καλύτερο είδαμε στο πρώτο 20λεπτο, για να έρθει στο 23′ ένα “τακουνάκι” του Λουίς Φελίπε και να στείλει την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η κορυφαία φάση του πρώτου μέρους ήρθε στο 33′ και ανήκε στην Πάφο. O Λουκάσεν έβγαλε φάτσα με τον Αναρμπέκοφ τον Ντράγκομιρ, αυτός έκανε το πλασέ αλλά ο γκολκίπερ των Καζάκων απέκρουσε με το πρόσωπο.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε χαμένες ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες, με την Πάφο να σκοράρει στο 72′ με τον Αναρμπέκοφ, ένα τέρμα που ακυρώθηκε όμως από το VAR για οφσάιντ. Λίγα λεπτά μετά (77′) η Καϊράτ είχε δοκάρι με τον Αράντ.

Την ερχόμενη (4η) αγωνιστική, η Πάφος θα υποδεχθεί τη Βιγιαρεάλ, στο δεύτερο εντός έδρας ματς της στο Champions League, ενώ η Καϊράτ έχει δύσκολο ματς στην έδρα της Ίντερ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα