Αθλητικά

Κάλιαρι – Νάπολι 0-1: Πέρασαν από τη Σαρδηνία και ανέβηκαν δεύτερη της Serie A οι «παρτενοπέι»

Ο ΜακΤόμινεϊ «καθάρισε» για τους Ναπολιτάνους

Η Νάπολι κέρδισε 1-0 στην έδρα της Κάλιαρι και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της Serie Α δημιουργώντας ένα νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων, μετά την 30η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο ΜακΤόμινεϊ έκρινε την αναμέτρηση με γκολ που πέτυχε στο 2ο λεπτό και χάρισε τη νίκη στη Νάπολι κόντρα στην Κάλιαρι. Ο Σκωτσέζος εκμεταλλεύτηκε μία ταραχή στην άμυνα των γηπεδούχων και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έφτασε τους 62 βαθμούς και είναι στο -6 από την Ίντερ, η οποία έχει να αντιμετωπίσει την Φιορεντίνα εκτός έδρας. Η Κάλιαρη είναι στην 15η θέση της βαθμολογίας της Serie A με 30 βαθμούς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα