Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Κάποιος να τους στείλει σπίτι τους! Αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές που πρέπει να αποσυρθούν!

Κάποιος να τους στείλει σπίτι τους! Αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές που πρέπει να αποσυρθούν!

Η πιο… καυτή λίστα. Δείτε ποιοί είναι οι ποδοσφαιριστές που αν και άφησαν εποχή στο ποδόσφαιρο, πρέπει πλέον να… αποσυρθούν, σύμφωνα με την All Time Movies.

Τη λίστα με τους παίκτες που άφησαν εποχή στο ποδόσφαιρο αλλά πρέπει να αποσυρθούν προτού χάσουν την αίγλη τους δημοσίευσε η All Time Movies.

1) Τζιανλουίτζι Μπουφόν – Παρί ΣΖ: Ο θρυλικός Ιταλός τερματοφύλακας είναι από τους καλύτερους στην ιστορία του ποδοσφαίρου και αυτό αποδεικνύεται τόσο από την πλούσια τροπαιοθήκη του όσο και από τις μεγάλες του εμφανίσεις στο χορτάρι. Έχοντας ξεπεράσει τα 40 του χρόνια, αποφάσισε να αφήσει τη Γιουβέντους και να μετακομίσει στο Παρίσι για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμαίν. Παρά το πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του, ο Μπουφόν δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες του και πολλοί θεωρούν ότι το να βάλει τέλος στην καριέρα του θα ήταν το πιο σωστό.

2) Αντόνιο Βαλέντσια – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο μπακ από το Εκουαδόρ ήταν ένας απ’ τους γρηγορότερους παίκτες στον κόσμο, συνδυάζοντας άριστα την τεχνική του κατάρτιση με την ταχύτητα, δίνοντας πολλές λύσεις στην ομάδα του Μάντσεστερ αλλά και στην εθνική του ομάδα. Στα 34 του χρόνια, δυσκολεύεται πολύ να εγκλιματιστεί στη μεταβατική περίοδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν είναι λίγες οι φορές που «εξαφανίζεται» από τον αγωνιστικό χώρο. Πλέον έχει χάσει και τη βασική του θέση

3) Αντρέα Μπαρτσάλι – Γιουβέντους: Τα χρόνια έχουν περάσει για τον «βράχο» της άμυνας της Γιουβέντους. Στα 38 του, μπορεί να συνεχίζει να αγωνίζεται με τη φανέλα των πρωταθλητών Ιταλίας όμως τα χρόνια πέρασαν και ο Αντρέα ξεμένει από δυνάμεις. Δεν μπορεί να προσαρμοστεί στο νέο στυλ παιχνιδιού του ιταλικού πρωταθλήματος και οι συμμετοχές του πλέον είναι περιορισμένες.

Δείτε στο βίντεο τους υπόλοιπους παίκτες που πρέπει να αποσυρθούν.

Αυτοί είναι οι παίκτες που θα… έπρεπε να αποσυρθούν, σύμφωνα με την All Time Movies.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις