Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Καραπαπάς: Τα θέλουμε όλα, Ολυμπιακός είμαστε!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ, κόντρα στον Παναθηναϊκό, με στόχο να πάρει τη νίκη, ενώ υπογράμμισε πως στο μυαλό όλων είναι αυτή τη στιγμή η πρόκριση επί της Μέταλιστ την Πέμπτη στο Καραϊσκάκης.

Να τελειώσουν τον τίτλο και να επικεντρωθούν στην Ευρώπη

Ο κ. Καραπαπάς κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να δώσει βροντερό παρών στον επαναληπτικό με τη Μέταλιστ, απέφυγε επίσης να σχολιάσει τη δήλωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου περί διαιτησίας, ενώ τόνισε ότι στο επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός περιμένει μια πολύ καλή φιλοξενία, ανάλογη με αυτή που παρείχαν οι “ερυθρόλευκοι” στους “πράσινους” στον πρώτο γύρο.

Ο Καραπαπάς μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Sentra FM”:

Για το αν θεωρεί πως ο Ολυμπιακός είναι ήδη πρωταθλητής: “Σε καμία περίπτωση δεν θεωρούμε πως είμαστε πρωταθλητές. Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες μέχρι το τέλος. Δεν πανηγυρίζουμε ακόμα. Έχουμε να παιχνίδι με την Μέταλιστ και από την Παρασκευή θα κοιτάξουμε το ντέρμπι. Έχουμε την πίστη ότι θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και θέλουμε να πάμε μακριά στην Ευρώπη”.

Για την προτεραιότητα των στόχων του Ολυμπιακού ως το τέλος της σεζόν:
“Ο αρχικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Αν όλα πάνε καλά προφανώς μπορούμε να δώσουμε περισσότερη προσοχή στην Ευρώπη. Έχουμε πρώτα την Μέταλιστ. Παίζουμε για να αποτέλεσμα, την νίκη. Στο μυαλό μας είναι η Μέταλιστ. Καλώς έχουμε συγκεντρωθεί εκεί γιατί δεν πας κάθε μέρα στους 8 του Europa League. Πάντως τα θέλουμε όλα, Ολυμπιακός είμαστε. Και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και την Ευρώπη”.

Για την σταθερότητα που δείχνει ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα: “Είναι μια σταθερότητα που τον έχει φέρει ως εδώ και έχει κάνει 5 συνεχείς νίκες. Το βοήθα πάρα πολύ. Έτσι θέλω να πορευτούμε και να συνεχίσουμε. Πρέπει να γεμίσουμε το γήπεδο για να στηρίξουμε την ομάδα και τον προπονητή. Το δύσκολο είναι το εισιτήριο για τους “8” που πρέπει να σφραγιστεί την Πέμπτη (σ.σ. 15/3)το βράδυ”.

Για την ομιλία που φέρεται να θέλει να κάνει ο Μαρινάκης όταν ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος: “Μόλις τελειώσει η σεζόν θα γίνει μια αναλυτική ομιλία όπου θα πει τι έγινε μέσα στη χρονιά”.

Για τις δηλώσεις του Χριστοδουλόπουλου μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ: “Δεν θέλουμε να αναμιχθούμε με τους χαρακτηρισμούς αυτούς από τον Χριστοδουλόπουλο”.

Για το αν διαφοροποιείται ο τρόπος προσέγγισης των αγώνων του πρωταθλήματος
: “Για μας ο στόχος είναι νίκες μέχρι τέλους. Πριν μια βδομάδα πηγαίναμε για νίκη και στο ΟΑΚΑ και στα Γιάννενα και στο Αγρίνιο. Δεν άλλαξε τίποτα νίκες θέλουμε και τώρα”.

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν: “Η ευτυχία είναι ότι έχει πολλές λύσεις. Υπάρχουν πολλοί παίκτες ακριβοί που δεν βρίσκουν θέση στην 18άδα καμιά φορά. Αν έχεις διαφορά στο πρωτάθλημα, μπορείς να διαχειριστείς αλλιώς τα πράγματα. Βλέπουμε ματς με ματς και αντιμετωπίζουμε τα πράγματα έτσι. Προφανώς έχουμε προγραμματίσει να βρεθούμε σε αυτό το διάστημα σε φουλ φόρμα”.

Για το αν υπάρχει ανησυχία για τυχόν επεισόδια στο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (18/3): “Δεν υπάρχει κάτι που να μας ανησυχεί. Όπως στο πρώτο παιχνίδι είδαμε ένα καλό παιχνίδι και ακούσαμε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να δίνουν συγχαρητήρια για την φιλοξενία το ίδιο περιμένουμε και από αυτούς τώρα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε