Αθλητικά

Κάρμο και Ουναΐ σκόραραν στο Χιρόνα – Ρεάλ Οβιέδο 3-3

Άρωμα... Super League είχε η ματσάρα της ισπανικής La Liga

Η Χιρόνα έμεινε στην ισοπαλία με 3-3 κόντρα στην Οβιέδο σε ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι για την ισπανική La Liga, με δύο πρώην παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού να σκοράρουν στην αναμέτρηση.

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, Νταβίντ Κάρμο “υπέγραψε” την ισοπαλία για τη Ρεάλ Οβιέδο μέσα στην έδρα της Χιρόνα, πετυχαίνοντας με κεφαλιά το τελευταίο γκολ της ομάδας του. Νωρίτερα ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού, Αζεντίν Ουναΐ είχε σκοράρει με υπέροχο πλασέ έξω από την περιοχή, για τους γηπεδούχους, αλλά δεν κατάφερε να τους χαρίσει τη νίκη.

Η Χιρόνα “αγκάλιασε” τη νίη με πέναλτι στο 90′, αλλά ο Κάρμο έβαλε… buzzer beater στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στον αγώνα της “La Liga”.

Η Χιρόνα παρέμεινε έτσι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας στους 7 βαθμούς με τη Ρεάλ Οβιέδο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα