Αθλητικά

Κηδεία Αγγελοπούλου: Ποια μέλη του Παναθηναϊκού έδωσαν το “παρών”!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε εκφράσει, με επίσημη ανακοίνωση, τα συλλυπητήρια της στον Γιώργο Αγγελόπουλο για τον πρόωρο χαμό της γυναίκας του, Ιωάννας. Οι "πράσινοι", πάντως, φρόντισαν να δείξουν εμπράκτως πως βρίσκονται στο πλευρό του εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα, ο Μάνος Παπαδόπουλος και ο Γιάννης Μπουρούσης έδωσαν το “παρών” στην κηδεία της Ιωάννας Αγγελοπούλου. Ο Έλληνας σέντερ ζήτησε άδεια από τον Αργύρη Πεδουλάκη κι έφυγε νωρίτερα από την προκαθορισμένη αναχώρηση των “πράσινων” από το Καρπενήσι, ώστε να παραστεί σήμερα (3/9) στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ο άσος του “τριφυλλιού” πήγε μαζί με τους “ερυθρόλευκους” παίκτες στην κηδεία. Θυμίζουμε πως ο Γιάννης Μπουρούσης είχε φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Ολυμπιακού και δεν είχε αποχωρήσει με τον… καλύτερο τρόπο από το λιμάνι.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Έξαλλος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον πατέρα του Χαλιμπάρτον και τον Μάθουριν μετά τον αποκλεισμό των Μπακς – «Με έβρισε»
Ο πατέρας του γκαρντ των Πέισερς Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, αποφάσισε να πάει μπροστά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και να τον τρολάρει - Απειλήθηκε σύρραξη
Επίθεση στον Γιάννη Αντετοκούνμπο από τον πατέρα του Ταϊρίς Χαλιμπάρτον.