Αθλητικά

“Κλείνει” στη Σίτι ο Τζέκο

Ο Βόσνιος επιθετικός της Βόλφσμποργκ αποτέλεσε το πιο hot όνομα της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Οι Άραβες της Μάντσεστερ Σίτι προσέφεραν 35 εκ. ευρώ και έπεισαν τους Γερμανούς να τον παραχωρήσουν.

Ο παίκτης μαζί με τον μάνατζερ του βρίσκονται στην Αγγλία για να ολοκληρωθεί η μεγάλη μετεγγραφή. Σύμφωνα με τους Άγγλους το deal δεν χαλάει, αφού εκτός από τα 35 εκ. ευρώ η Σίτι προσφέρει και άλλα χρήματα με τη μορφή μπόνους.

Σημαντικό ρόλο στην ενδεχόμενη μετακίνηση του Τζέκο έπαιξε η κάκιστη πορεία της Βόλφσμπουργκ στο πρωτάθλημα. Η γερμανική ομάδα είναι ουσιαστικά εκτός στόχων και σίγουρα θα αποτελούσε πολυτέλεια να κρατήσει τον καλύτερο της παίκτη την ώρα που είχε στα χέρια της εξαιρετικά συμφέρουσες προτάσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα