Αθλητικά

“Κλεισμένος” ο Χάκετ από τον Ολυμπιακό

Ο Ντάνιελ Χάκετ βρίσκεται μια... ανάσα από τον Ολυμπιακό! Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και ο Ιταλός γκαρντ αναμένεται να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του.

Αυτό θα είναι διάρκειας δύο ετών και οι απολαβές του θα φτάσουν συνολικά τα 1,7 εκατ. δολάρια.

Ο 27χρονος έμεινε ελεύθερος από την Αρμάνι Μιλάνο, δεν κατάφερε να βρει συμβόλαιο στο NBA και στη συνάντησή τουμε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο που βρίσκεται στις ΗΠΑ είπε το “ναι” στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αυτή τη σεζόν, ο Χάκετ είχε 10,5 πόντους (65,8% βολές, 46,9% δίποντα, 25% τρίποντα), 4,6 ασίστ και 3,7 ριμπάουντ σε 28:43 κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα και στο ιταλικό πρωτάθλημα 7,8 πόντους (76,7% βολές, 52,1% δίποντα, 50% τρίποντα), 3,2 ριμπάουντ και 4,3 ασίστ σε 24,3 λεπτά ανά αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα